Drømmer du om en ny terrasse? Vi bygger terrasser i Namsos.

Før arbeidet kan settes i gang er det flere ting vi må avklares og forberedelser som må gjøres. God planlegging gir deg både en terrasse som er tilpasset dine behov og et langvarig og godt resultat. Hva skal terrassen brukes til? Hvor er det hensiktsmessig å plassere den? Hvor mye vedlikehold er du villig til å utføre? Dette er med på å bestemme hva slags terrasse vi skal bygge, og hvilke terrassebord vi skal velge.

Det finnes mange varianter av terrassegulv som kan benyttes, de mest normale er vanlig trykkimpregnert eller royalimpregnert. Det finnes også andre populære terrassegulv som impregnert og beiset, kebony, varmebehandlet tre eller kompositt.

Det er viktig å tenke litt igjennom både form og størrelse før vi kommer på befaring, synes du det er vanskelig å finne gode løsninger? Vi er behjelpelige med forslag om dere skulle være usikre på hvor terrassen burde bygges eller hvordan den beste utformingen er til deres nye terrasse.

Plassering! Hvor er det hensiktsmessig å plassere den nye terrassen? Dette kan være avhengig av flere ting som utforming på huset eller hva terrassen skal brukes til. Ønsker du deg en solterrasse, en terrasse der du kan arrangere middagsselskaper og bryllup eller kanskje bare en enkel terrasse der du kan sitte om morgenen å nyte en kopp kaffe i morgensolen?

En riktig plassert og utformet terrasse vil gi huset eller hytta et betydelig løft. Her er det viktig at den nye terrassen glir inn i det naturlige miljøet slik at terrassen blir en naturlig del av huset eller hagen.

Ønsker du å bygge terrassen selv finnes det mye nyttig informasjon å få på nettet, ønsker du å sette bort arbeidet med bygging av terrasse, da tar vi gjerne en tur innom dere og gir dere et uforpliktende tilbud på bygging av deres nye terrasse.

For at den nye terrassen skal holde seg fin i mange, mange år er det viktig at underlaget er stabilt og godt drenert. Terrasse kan bygges med både støpte søyler eller direkte på grov grus. Vi legger også fiberduk i bunn slik at ikke ugress slår rot og vokser opp mellom terrassebordene. Når det gjelder materialer som kan benyttes til terrassegulv er det mange varianter å velge i mellom, men konstruksjonen bygges alltid i trykkimpregnert tre. Dette er et godt materiale som egner seg i slike sammenhenger og har den fordelen at det er bestandig.